امضاء تفاهم‌نامه همکاری‌های آموزشی، پژوهشی و فناوری با دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهی در تاریخ چهاردهم بهمن ماه سال جاری تفاهم‌نامه همکاری‌های آموزشی، پژوهشی و فناوری با دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی به امضاء رسید.

این تفاهم نامه که توسط مهندس حبیب الله اصغری، رئیس پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات و دکترمحمد شمس اسفند آبادی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهید رجائی با موضوعات همکاری در قالب تأسیس مرکز رشد در دانشگاه؛ اجرای پروژه‌های تحقیقاتی و کاربردی مشترک و استفاده از کارگاهها و آزمایشگاههای طرفین جهت بهره برداری واحدهای مستقر در مرکز برای مدت 5 سال منعقد شده است.

بدیهی است تعهدات جهاد و دانشگاه در بندهای مختلف تبیین شده و طرفین متعهد به اجرای موضوع تفاهم نامه در چارچوب تعریف شده هستند.

اجرای این تفاهم نامه پس از معرفی نمایندگان طرفین و برنامه‌ریزی و هماهنگی‌های لازم به صورت رسمی آغاز خواهد شد.

علاوه بر موضوعات مطرح شده جهاد دانشگاهی در راستای تاسیس مرکز رشد متعهد به تربیت نیروی انسانی متخصص با راه ‌اندازی دوره‌های آموزشی مصوب در چارچوب قوانین و مقررات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شده است و در مقابل دانشگاه نیز متعهد شده فضا و امکانات مناسب را برای تأسیس مرکز رشد مهیا نماید.