امضای تفاهم‌نامه همکاری با حضور وزیر صمت میان جهاد دانشگاهی خواجه نصیرالدین طوسی و شرکت ارتباطات سیار ایران

در مراسمی با حضور دکتر رضا رحمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت و همزمان با هفته بسیج و در راستای نهضت ساخت داخل، تفاهم نامه همکاری میان سازمان جهاددانشگاهی خواجه نصیرالدین طوسی به ریاست دکتر حبیب الله اصغری و دکتر حمید فرهنگ مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار ایران (همراه اول) منعقد شد.

طی این تفاهم شرکت همراه اول بنا دارد تا با استفاده از ظرفیت‌های فنی، طراحی، تولیدی، اجرایی و پشتیبانی جهاد دانشگاهی خواجه نصیر نسبت به تأمین نیازمندی خود در حوزه آنتن  Octa-band اقدام نماید. همچنین جهاد دانشگاهی متعهد به تهیه و ارائه زمانبندی تولید کابل CaT6  بومی تأیید شده بر اساس نیازمندی‌های استخراج شده و مورد تأیید شرکت همراه اول می‌باشد.

این تفاهم نامه در تاریخ 5 آذر 1398 در محل وزارت صنعت، معدن و تجارت به امضای طرفین رسید.