شصت و پنجمین شماره فصلنامه رشد فناوری منتشر شد

شصت و پنجمین شماره فصلنامه رشد فناوری منتشر شد

به همت مرکز رشد رویش جهاددانشگاهی، شصت و پنجمین شماره فصلنامه تخصصی پارکها و مراکز رشد (رشد فناوری) مربوط به زمستان 1399 منتشر شد.
عنوان مقاله های این شماره عبارتند از:

¢ تجزیه و تحلیل نحوه همکاری شرکت‌های نوپا (استارتاپ) با شرکت‌های بزرگ

مجتبی ناهید، محمدحسن مقدسی

¢ دانشگاه کارآفرین؛ اهرمی در مسیر توسعه‌پایدار

حسین صمدی میارکلائی، حمزه صمدی میارکلائی

¢ نقش پیش‌بینی‌کننده ابعاد سیستم مدیریت اطلاعات بر افزایش بهره‌وری شرکت‌های مهندسی تجهیزات برق و الکترونیک

محمدرضا زاهدی، مینا حاجیلو، میثم امیری‌کیا

¢ استخراج و تدوین معیارهای ارزیابی شرکت‌های کوچک و متوسط مستقر در مراکز رشد فناوری براساس مدل BSC

ایمان شریعت، رضا قنبری، سیدموسی سیادتی، سعید صدیق

¢ رتبه‌بندی شاخص‌های انتخاب تأمین‌کنندگان جهت برون‌سپاری خدمات در دانشگاه گیلان تحت شرایط عدم‌اطمینان

مصطفی ابراهیم‌پور ازبری، محسن اکبری، کرامت غلامی، عاطفه عبدالهی

¢ نقش فناوری مدل‌سازی اطلاعات ساختمان در دستیابی به اهداف توسعه‌پایدار
در زمینه طراحی معماری

محمدحسین عزیزی بابائی، افسانه زرکش، محمدرضا بمانیان

¢ نقش صادرات و مدیریت تحول بر چابکی با توجه به نقش میانجی مدیریت دانش با رویکرد تحلیل مؤلفه‌های اصلی (PCA) در شرکت فولاد خوزستان

سارا هوشمندی، مجید طولابی، محمد صادق سبط‌الشیخ انصاری

علاقه مندان علاوه بر دسترسی به مقالات فوق، متن گفتگو با بنیانگذار استارتاپ  تلفن. آی آر  را می توانند در این شماره از طریق سایت نشریه به نشانی www.roshdefanavari.ir  مطالعه نمایند.
 فصلنامه رشد فناوری از سال 1383 به صورت متوالی در کشور منتشر می شود و در پایگاه بین‌المللی نمایه‌سازی Copernicus، مرکز منطقه‌ای اطلاع‌رسانی علوم و فناوری، بانک اطلاعات نشریات کشور، پایگاه استنادی علوم جهان اسلام و مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی، سامانه نشریات ایران (سنا) نمایه می‌شود.